Kontakta oss

Forsdalavägen 2
342 32 Alvesta
Telefon: 0472-166 00

E-post kundtjänst

 

Gedigen grund

Gedigen grund och hållbar framtid

Hall Mibas äldsta rötter finns i järnhandelsbranschen och går tillbaka ända till 1863. Inriktningen mot bilistbranschen började 1970, då avtal slöts med några av dåtidens stora bensinbolag. 1981 gick AB August Hall ihop med Metallindustribolaget och Hall Miba bildades.


Effektivisering och teknikutveckling har alltid varit företagets ledstjärnor och handterminaler hos kunderna lanserades redan 1990. 1998 byggde Hall Miba ett av Europas modernaste lager för säkerhetsklassade produkter. Fem år senare togs steget in på danska marknaden.


2007-2010 genomgick Hall Miba en omfattande marknadsanpassning, med strategin att begränsa verksamheten till snabbrörliga konsumentartiklar för bilägare.


Med detta fokus har vi renodlat verksamheten och skapat en hållbar inriktning för framtiden. Vi står nu rustade att ta nya och allt större affärer i Skandinavien. 

Konsten att ha rätt saker i hyllan

Det går fort i vår tid. Bilisterna är många. När de kommer in på bensinmacken, på stormarknaden eller i specialbutiken vill de snabbt hitta det de letar efter. Om de rätta grejorna finns så handlar de. Och butiksägaren gör goda affärer.


Hall Miba är en nyckelspelare i detta scenario. Allt fler butiker med bilistsortiment anlitar oss som leverantör.

När du stannar bilen för att köpa torkarblad, batterier eller rattmuffar är det stor sannolikhet att det är vi som sett till att de kommit till butiken. Och att de syns väl i hyllorna. Det kan mycket väl gälla också om du letar strandstolar, grillar eller myggjagare. Vi har koll på vad bilisten köper i farten och vad som är rätt för säsongen.


Med lång och gedigen erfarenhet i bagaget utvecklar vi ständigt produktkunskap såväl som leveranssystem och exponeringsmetoder. Och vi använder vår kunskap för våra kunders räkning. För butiksägarna, alltså. Vi vill att det ska gå bra för dem. Då går det bra för oss också.

Ledande varumärken

I vårt sortiment hittar du alla ledande varumärken på marknaden.


Produktkunskap

På Hall Miba har vi levererat bilvård och biltillbehör i över 40 år.

Under åren har vi samlat på oss en omfattande produktkunskap. Den kunskapen är särskilt bred eftersom Hall Miba också själva är producenter av bilvård och biltillbehör.

Vi kan våra produkter, rätt och slätt. Den kunskapen förmedlar vi gärna vidare till dig som kund så att vi tillsammans kan optimera ditt resultat.Välkommen med dina produktfrågor.

Du kan mejla dina frågor, så svarar vi så fort vi bara hinner.

 

Kundlogin

Kundnummer
Lösenord


Kontakta oss

Forsdalavägen 2, 342 32 Alvesta. Telefon: 0472-166 00. E-post kundtjänst: kundtjanst@hallmiba.com